Driekamerappartement in Woontoren Apollo

Uitgelicht: driekamerappartement

12 december '22

Bij park Veldwijk wordt een prachtige woontoren gebouwd met 52 luxe nieuwbouwappartementen. Altijd al gedroomd van een prachtig uitzicht, genoeg bergruimte, luxueus en gelijkvloers wonen? Dit kan allemaal in Woontoren Apollo met ook nog eens de stad binnen handbereik. In de woontoren worden vier verschillende type appartementen ontwikkeld en in dit nieuwsbericht lichten wij het comfortabele driekamerappartement uit. Ieder appartement heeft onder andere een eigen balkon, een extra ruime inpandige berging, een eigen parkeerplek en een luxe afgewerkte badkamer.

De indeling van een driekamerappartement in Woontoren Apollo

Het driekamerappartement is het type appartement dat het meest gebouwd wordt in Woontoren Apollo. Van de 52 nieuwbouwappartementen worden er 40 een driekamerappartement. De driekamerappartementen zijn beschikbaar in een oppervlak van 72 m2 tot 95 m2 aan woonplezier en koop je al vanaf € 305.122 v.o.n.

Dit comfortabele type appartement is voorzien van 2 slaapkamers zodat er genoeg ruimte is voor logés, kinderen of kleinkinderen. De tweede slaapkamer kan je uiteraard ook ergens anders voor gebruiken. De prachtige riante woonkamer loopt over in een open keuken. De vele ramen zorgen er voor dat er altijd licht in huis is. Alles is gelijkvloers. Het appartement heeft daarnaast ook een eigen balkon zodat je buiten van de zon en het uitzicht kunt genieten. De badkamer en het separate toilet worden afgewerkt met luxe sanitair en luxe tegels in diverse kleuren van hoogwaardige kwaliteit. In de badkamer komt ook een prachtige inloopdouche en een badkamermeubel met de keuze uit verschillende kleuren. Bekijk de sanitair en tegel brochure voor alle mogelijkheden. Er zit een technische ruimte in het appartement met een aansluiting voor de wasmachine en droger zodat deze een eigen plek hebben.

Ook is er aan de veiligheid gedacht. De appartementen worden uitgerust met een Bringme belsysteem. Via dit systeem is er te zien wie er aanbelt. Ook is dit systeem gekoppeld aan de Bringme Box waardoor de post en pakketjes veilig bezorgd worden.

Benieuwd naar welke driekamerappartementen nog beschikbaar zijn? Neem snel een kijkje bij ons actuele woningaanbod!

Actueel aanbod
Slaapkamer driekamerappartement Woontoren Apollo

Waarom Woontoren Apollo?

Naast dat het appartement zelf van alle gemakken voorzien is, zijn er nog meer voordelen. Ieder appartement heeft namelijk een eigen berging op de begane grond. Deze berging biedt genoeg ruimte voor je (elektrische) fiets. Je kunt hier komen via de trap, maar er zijn ook twee liften aanwezig in Woontoren Apollo zodat je gemakkelijk naar boven en naar beneden kunt. Daarnaast heeft ieder appartement ook een eigen toegewezen parkeetplaats zodat jij bij thuiskomst niet hoeft te zoeken naar een plek om je auto kwijt te kunnen. In de centrale entree is een digitale conciërge aanwezig (Bringme). Dit systeem zorgt onder andere voor 24 uurs beveiliging, een slimme deurbel en het contactloos ontvangen van pakketjes.

Wil jij wonen in een rustige omgeving, maar wel de stad binnen handbereik hebben? Vanuit jouw driekamerappartement in Woontoren Apollo ga je met de lift naar beneden en loop je door de deur gemakkelijk naar park Veldwijk voor een wandeling. Of pak de fiets uit jouw berging en fiets in 5 minuten naar de binnenstad van Hengelo.

Het driekamerappartement wordt gasloos en energiezuinig zodat het voldoet aan een ieders woonwens. De appartementen zijn hiermee gericht op de toekomst en beschikken over de allernieuwste installaties voor het verwarmen van je woning en het opwekken van elektriciteit.

Zoals eerder aangegeven heeft ieder appartement een eigen balkon. Het balkon is deels inpandig waardoor je het gehele jaar kan genieten van het uitzicht. In de zomer kan je vanaf jouw balkon heerlijk wakker worden met de zon en het prachtige uitzicht. Benieuwd naar de zonligging van jouw driekamerappartement of het appartement beter bekijken? Neem een kijkje in onze woonconfigurator!

Bekijk de woonconfigurator

Geïnteresseerd?

Interesse gekregen in een luxueus driekamerappartement met onder andere een prachtig uitzicht vanaf je eigen balkon, een dubbele lift en een extra ruime inpandige berging? Er zijn er nog een aantal beschikbaar! Bekijk ons actuele aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via chat, mail, telefonisch of neem contact op met makelaardij Leverink en Assen. Wij staan je graag te woord en helpen je verder.

Actueel aanbod
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in Woontoren Apollo? Bekijk het aanbod!