Bringme in woontoren Apollo

20 april '21

De nieuwe woontoren Apollo wordt voorzien van een handig Bringme-systeem dat het leven een stuk veiliger én eenvoudiger maakt. Want naast bestellingen ontvangen en retourneren, brieven versturen en bezoek binnenlaten, bewaakt deze digitale conciërge ook dag en nacht de entree. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit.

Veiligheid voor alles

In huis staat veiligheid voorop. Ook in een grote woontoren met een gedeelde entree is dit van groot belang. De digitale bewaking, bewaakt de entree 24/7 met 14 dagen beeldopslag. Ook geeft de led-nachtverlichting je gegarandeerd een veilig gevoel. Want uiteindelijk is dat wat telt.

pakket
bel
post

Geheel contactloos

Je hoeft nooit meer thuis te blijven voor een pakketje: het systeem bevat namelijk een slimme deurbel die bezorgers en koeriers helpt met de levering in de Bringme Box. Deze slimme pakketbus neemt contactloos bestellingen aan, tekent af voor ontvangst en houdt jou overal van op de hoogte via de app. Daarnaast stuur je pakketpost ook gemakkelijk retour via de box. Er is dus geen enkel fysiek contact nodig. Dat is wel heel fijn!

Hooggeëerd bezoek

Ben je nog niet thuis en het bezoek staat al voor de deur? Geen probleem! De slimme Bringme Bell staat in verbinding met jouw smartphone. Dus wanneer de bel gaat, kun je iedereen op afstand binnen laten. Kleine tip: zorg er wel voor dat het thuis aan kant is.

Postkantoor aan huis

Niet alleen voor pakketjes is de Bringme Box een uitkomst. Ook het ontvangen van briefpost is een fluitje van een cent. De slimme brievenbus detecteert post in de bus en stuurt jou een real-time notificatie via de app. Nooit meer onnodig naar beneden dus! En als je zelf een brief moet versturen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Gooi de brief in de bus en de postbode neemt ‘m voor je mee.

Alles binnen handbereik

Bij Bringme hoort een superhandige app die alles regelt. Hij toont wie er aanbelt en laat weten wanneer een pakketje afgeleverd is of je post in de bus hebt. Je reserveert ook met gemak een vak in de box om iets klaar te leggen voor een contactloze ophaling. De meegeleverde tablet is voor in-huis gebruik. Zo kan elk gezinslid ook thuis alles bedienen. Daarnaast open je met de Bringme One-key-for-all met een eenvoudige swipe de entreedeur, slimme brievenbus, pakketvakken en tussendeuren. Makkelijker dan dit wordt het echt niet.

Alle info op een rij
Ook hier wonen? Lees meer over de planning
Benieuwd naar de woontoren? Bekijk het woningaanbod