Concept impressie Apollo

19 maart '21

We laten je de eerste impressies van Apollo zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af, maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de woontoren wordt en hoe het interieur eruit gaat zien. De definitieve impressies zijn nog in ontwikkeling en volgen op een later moment.

image alt

Vogelvlucht woontoren Apollo

De vogelvlucht, rondom de woontoren, geeft een goed beeld van de sfeer en omgeving. Je kan alvast het parkeerterrein en de entree van Apollo bekijken. Links zie je een deel van het Fanny Blankers- Koen stadion, ook wel FBK stadion genoemd. Rechts heb je een lagere gedeelte waar de supermarkt zit met het andere appartementengebouw. 

image alt

Interieur 2-kamerappartement

Dit concept impressie toont de gezellige woonkamer van een 2-kamerappartement met een L-vormige keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo het balkon op. Heerlijk om even van het uitzicht te genieten.

Alle bouwnummers van de appartementen kan je vinden onder het woningaanbod. Kies alvast jouw favoriete appartementtype en maak een keuze uit een bouwnummer. Je kan dan direct zien op welke verdieping het ligt en hoe groot het appartement is.

Ga naar woningaanbod

Mijn Eigen Huis Account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de appartementen? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete appartementtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Maak een account aan
Leverink + Assen Resultaatmakelaars Maak kennis met de makelaar van Apollo
52 appartementen Bekijk het aanbod