Maak kennis met de makelaar van Woontoren Apollo

17 maart '21

Het aankoopproces van je nieuwe appartement kun je straks volledig online doorlopen. Een handtekening plaats je dan zelfs digitaal onder de overeenkomst. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben een makelaar gekozen om je door het aankoopproces heen te leiden. We stellen de makelaar daarom graag aan je voor.

Leverink + Assen Resultaatmakelaars

Leverink + Assen Makelaars is actief sinds 1961. Ze voelen zich thuis in vele vastgoedmarkten en werken volledig afgestemd op jouw situatie en woonwensen. Een huis kopen is ten slotte een belangrijk moment in je leven en dat verdient de grootst mogelijke aandacht. 

Niels Versteeg

Met ruim 25 jaar ervaring in koop- en verkoop, huur- en verhuur, taxatie en exploitatie van onroerende zaken, is Niels een echte vastgoedprofessional.

Zijn drijfveer is de best mogelijke dienstverlening te bieden tijdens het verkoopproces van de appartementen in Woontoren Apollo.

Bij de verkoop van deze schitterende appartementen garanderen ze zorgeloos kopen door betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies. Ook voor vragen over het financieren van een appartement kun je bij ze terecht. 

Niels Versteeg
Anneloes Lammerink

Anneloes Lammerink

Als eerste aanspreekpunt en nieuwbouwmakelaar zal Anneloes je bijstaan in de aankoop van een nieuw en duurzaam appartement in Woontoren Apollo. Het is voor haar een geweldige uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvolle verkoop en tegelijkertijd is het een eer om je aan een nieuw ‘thuis’ te mogen helpen. 

Wil je kennismaken?

Breng een bezoek aan Demmersweg 3-13 in Hengelo (OV) of bel 074-250 3434. Uiteraard kun je ook contact opnemen via e-mail: [email protected]

  Bekijk de appartementen
  Neem contact op