Planning Woontoren Apollo

Leuk dat je interesse hebt in de nieuwbouwappartementen van Woontoren Apollo. Overweeg je één van de 52 appartementen te kopen, dan ben je vast benieuwd wat de planning is. Momenteel is Woontoren Apollo in aanbouw en er zijn nog een paar bouwnummers vrij. Hieronder zetten we alles voor je op een rij.

Definitief ontwerp

Het definitief ontwerp is klaar en inmiddels is de verkoop ook al gestart.

Definitief ontwerp

Start verkoop

De verkoop van de appartementen in Woontoren Apollo is gestart op 20 mei 2021. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Wil je wonen in Woontoren Apollo? Neem dan snel een kijkje bij het actuele aanbod.

Start verkoop

Start bouw - april 2022

De aannemer is op 12 april 2022 gestart met de bouw van Woontoren Apollo. Dit moment werd gevierd met onder andere toekomstige bewoners, de wethouder, BPD, Ter Steege Bouw Vastgoed en andere genodigden op de bouwplaats.

Start bouw

Oplevering

Het bouwen van de appartementen in Woontoren Apollo duurt ongeveer twee jaar. De verwachting is dat de eerste appartementen opgeleverd worden in het 2e kwartaal van 2024! Zodra er meer bekend is over de definitieve oplevering van Apollo, dan laten we dat hier weten.

Oplevering

Op ontspannen wijze, van droom naar realiteit

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de appartementen van Woontoren Apollo? Laat dan onderaan de pagina je e-mailadres achter, zodat je automatisch geïnformeerd wordt. Misschien ben jij binnenkort dan wel één van de trotse eigenaren van een appartement in Woontoren Apollo.

Meer weten over Woontoren Apollo? Veel gestelde vragen
Een woning kopen? Zo werkt het!