Woontoren Apollo in oktober 2023

25 oktober '23

Ook deze maand hebben wij vanuit de aannemer weer een aantal foto's ontvangen van de bouwplaats van Woontoren Apollo. Het hoogste punt is bereikt en er wordt hard gewerkt aan de afwerking van het dak. Daarnaast worden de laatste click bricks aangebracht op de 13de verdieping en starten de bouwvakkers volgende week met het plaatsen van de aluminium buitenkozijnen bij de 2de verdieping.

 

In de appartementen zijn ze druk bezig met de afbouwwerkzaamheden. De binnenwanden zijn geplaatst tot en met de 8ste verdieping en de frezer is bezig om het leidingwerk in de 7de verdieping aan te brengen. Tevens is de installateur begonnen met het aanbrengen van de vloerverwarmingsbuizen. Benieuwd naar de foto's? Kijk dan snel verder!

Wonen in Woontoren Apollo?

Wonen in Woontoren Apollo? Dat kan! Op dit moment zijn er nog slechts een paar bouwnummers beschikbaar in deze toren. De appartementen in Woontoren Apollo worden van alle gemakken voorzien. Zo wordt het appartement opgeleverd met luxe badkamer en een seperaat toilet. Ook heeft de woontoren een goede ligging nabij vele voorzieningen. Bekijk het beschikbare aanbod en meld je aan!

Bekijk het actuele aanbod
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Woontoren Apollo? Bekijk het aanbod!