Woontoren Apollo in februari 2024

21 februari '24

De aannemer heeft weer een aantal foto's van Woontoren Apollo met ons gedeeld. De kijkdagen bij Woontoren Apollo zijn inmiddels gestart en dat betekent dat er iedere week kopers van de desbetreffende verdieping zijn uitgenodigd om een kijkje in hun toekomstige woning te nemen. Ook is er de mogelijkheid voor de kopers om partijen langs te laten komen om zaken in te meten zoals de vloerenleverancier.

De steigers zijn inmiddels gezakt tot de zevende verdieping waardoor de toren vanaf ver steeds beter zichtbaar wordt. Het tegelwerk is in de meeste appartementen aangebracht en de stucadoor is druk bezig met het spuiten van de plafonds. In sommige appartementen zijn de binnendeuren al geplaatst en is de installateur druk bezig met de installaties en het afmonteren van de elektra. Ben jij benieuwd naar deze beelden? Kijk dan snel verder!

Wonen in Woontoren Apollo?

Wonen in Woontoren Apollo? Dat kan! Op dit moment zijn er nog slechts een paar bouwnummers beschikbaar in deze toren. De appartementen in Woontoren Apollo worden van alle gemakken voorzien. Zo wordt het appartement opgeleverd met luxe badkamer en een seperaat toilet. Ook heeft de woontoren een goede ligging nabij vele voorzieningen. De bouw van deze toren is bijna op zijn einde dus je kan er binnenkort al wonen. Bekijk het beschikbare aanbod en meld je aan! 

Bekijk het actuele aanbod
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Woontoren Apollo? Bekijk het aanbod!