Woontoren Apollo in april 2024

16 april '24

Ook de afgelopen periode is er weer hard gewerkt aan Woontoren Apollo. Deze week wordt de glazenwasinstallatie op het dak gekeurd. Ook wordt er gewerkt aan het invoeren van de nutsvoorzieningen. Tevens is een start gemaakt met het straatwerk rondom het gebouw.

Deze week zijn we begonnen met het afhangen van de binnendeuren van de bergingen op de begane grond en worden de algemene ruimtes voorzien van scan en sauswerk. De pui is vorige week geplaatst waardoor de entree een mooie chique inrichting krijgt. Benieuwd naar de foto's van de bouwplaats? Kijk dan verder!

Wonen in Woontoren Apollo?

Wonen in Woontoren Apollo? Dat kan! Op dit moment zijn er nog slechts een paar bouwnummers beschikbaar in deze toren. De appartementen in Woontoren Apollo worden van alle gemakken voorzien. Zo wordt het appartement opgeleverd met luxe badkamer en een seperaat toilet. Ook heeft de woontoren een goede ligging nabij vele voorzieningen. De bouw van deze toren is bijna op zijn einde dus je kan er binnenkort al wonen. Bekijk het beschikbare aanbod en meld je aan! 

Bekijk het actuele aanbod
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Woontoren Apollo? Bekijk het aanbod!