3D configurator Woontoren Apollo: hoe werkt het?

11 mei '21

Het is zover. De 3D configurator van Woontoren Apollo is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle appartementen en kan je om het het hele complex of een individueel bouwnummer heen draaien. Zo kan je bijvoorbeeld de zonligging van de balkons bekijken, maar ook tot hoe laat je zon op je dakterras hebt in de zomer. Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

Bekijk de configurator

Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze woonconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen droomappartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de appartementen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Klik, kijk en bewonder.

Bekijk hieronder de instructievideo.

Start verkoop Woontoren Apollo

De appartementen van Woontoren Apollo gaan op 20 mei in verkoop. Geinteresseerd in een van de appartementen? Meld je dan aan als belangstellende bij jouw favoriete woningtype. Via de mail wordt jij op de hoogte gehouden van het traject en meer informatie over de woontoren.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt