Waarom je in Woontoren Apollo wilt wonen

22 mei '24

Stel je eens voor: wonen met een prachtig uitzicht in een luxe nieuwbouwappartement waar je aan het einde van de dag helemaal tot rust komt. In Woontoren Apollo komen verschillende woningtypes. De appartementen zijn gelijkvloers, hebben allemaal een eigen balkon, sommige zelfs 2 én een berging. Het appartement wordt opgeleverd met een luxe afgewerkte badkamer. Erg fijn om te weten. Alleen wat maakt Woontoren Apollo nog meer bijzonder? We delen dé 4 redenen waarom je hier wilt wonen. 

image alt

Park en stad heel dichtbij

Wonen in een rustige omgeving, maar met de stad binnen handbereik? Dat kan in Woontoren Apollo! Loop de deur uit en je staat binnen enkele minuten in park Veldwijk. Maak een wandeling, ga sporten of neem een boek mee en zoek een plekje uit waar je lekker kunt lezen. Wil je iets meer reuring? In 5 minuten fiets je naar de binnenstad van Hengelo. 

Voorbereid op de toekomst

In Woontoren Apollo komen gasloze, energiezuinige nieuwbouwappartementen die voldoen aan ieders woonwensen. Bij de keuze voor deze nieuwbouwappartementen hoef je dus niet meer na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Je beschikt over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je appartement en het opwekken van elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit.

image alt

Eigen parkeerplaats

Een appartement kopen in Woontoren Apollo is inclusief parkeerplaats. Extra fijn, zo hoef je wanneer je thuis komt niet te zoeken naar een plek om je auto kwijt te kunnen. Er komen 30 parkeerplaatsen in de stallingsgarage en 22 parkeerplaatsen buiten op het parkeerterrein naast het gebouw.

image alt

Handige Bringme- systeem

Hoe prettig is het om je leven een stukje eenvoudiger te maken. Met de Bringme Box is dat het geval. Contactloos bestellingen ontvangen, iets wat niet past makkelijk en snel terugsturen. Nooit meer zomaar naar de brievenbus. Dit wordt allemaal heel eenvoudig als je gebruik maakt van de Bringme Boxen.

Bij Bringme hoort een superhandige app die alles regelt. De meegeleverde tablet is voor in-huis gebruik. Zo kan elk gezinslid ook thuis alles bedienen. Daarnaast open je met de Bringme One-key-for-all met een eenvoudige swipe de entreedeur, slimme brievenbus, pakketvakken en tussendeuren. Makkelijker dan dit wordt het echt niet.

Jouw nieuwe thuis?

Wil je een fijne thuishaven met eigen parkeerplaats en geen zorgen om een tuin? Zoeken jullie samen een eerste huis met prachtig uitzicht over Hengelo? Of is dit een mooi moment om gelijkvloers te gaan wonen? Er is nog één onverkocht bouwnummer. Bekijk deze snel en grijp je kans, want een bijkomend voordeel is dat de woontoren bijna opgeleverd wordt. Nu kopen is er binnenkort al wonen. Of je nu jong, oud, alleen of samen bent, Apollo past bij iedereen.

Bekijk de appartementen Benieuwd naar het beschikbare aanbod?
Neem contact met ons op Heb je een vraag?