Waarom je in Woontoren Apollo wilt wonen

9 januari '23

Stel je eens voor: wonen met een prachtig uitzicht in een luxe nieuwbouwappartement waar je aan het einde van de dag helemaal tot rust komt. In Woontoren Apollo komen verschillende woningtypes. De appartementen zijn gelijkvloers, hebben allemaal een eigen balkon, sommige zelfs 2 én een berging. Het appartement wordt opgeleverd met een luxe afgewerkte badkamer. Erg fijn om te weten. Alleen wat maakt Woontoren Apollo nog meer bijzonder? We delen dé 4 redenen waarom je hier wilt wonen. 

image alt

Park en stad heel dichtbij

Wonen in een rustige omgeving, maar met de stad binnen handbereik? Dat kan in Woontoren Apollo! Loop de deur uit en je staat binnen enkele minuten in park Veldwijk. Maak een wandeling, ga sporten of neem een boek mee en zoek een plekje uit waar je lekker kunt lezen. Wil je iets meer reuring? In 5 minuten fiets je naar de binnenstad van Hengelo. 

Voorbereid op de toekomst

In Woontoren Apollo komen gasloze, energiezuinige nieuwbouwappartementen die voldoen aan ieders woonwensen. Bij de keuze voor deze nieuwbouwappartementen hoef je dus niet meer na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Je beschikt over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je appartement en het opwekken van elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit.

image alt

Eigen parkeerplaats

Een appartement kopen in Woontoren Apollo is inclusief parkeerplaats. Extra fijn, zo hoef je wanneer je thuis komt niet te zoeken naar een plek om je auto kwijt te kunnen. Er komen 30 parkeerplaatsen in de stallingsgarage en 22 parkeerplaatsen buiten op het parkeerterrein naast het gebouw.

image alt

Handige Bringme- systeem

Hoe prettig is het om je leven een stukje eenvoudiger te maken. Met de Bringme Box is dat het geval. Contactloos bestellingen ontvangen, iets wat niet past makkelijk en snel terugsturen. Nooit meer zomaar naar de brievenbus. Dit wordt allemaal heel eenvoudig als je gebruik maakt van de Bringme Boxen.

Bij Bringme hoort een superhandige app die alles regelt. De meegeleverde tablet is voor in-huis gebruik. Zo kan elk gezinslid ook thuis alles bedienen. Daarnaast open je met de Bringme One-key-for-all met een eenvoudige swipe de entreedeur, slimme brievenbus, pakketvakken en tussendeuren. Makkelijker dan dit wordt het echt niet.

Ook wonen in Woontoren Apollo?

Er zijn nog een aantal luxe nieuwbouwappartementen in verkoop van Woontoren Apollo. Ben jij geïnteresseerd en benieuwd naar de nog beschikbare appartementen? Neem dan snel een kijkje bij het woningaanbod. Klik op jouw favoriete bouwnummer en schrijf je in. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de makelaars van Leverink + Assen Resulataatmakelaars. Zij helpen je graag verder richting de aankoop van jouw droomappartement in Woontoren Apollo.

Bekijk de appartementen Benieuwd naar het beschikbare aanbod?
Neem contact met ons op Heb je een vraag?