Verkoop Woontoren Apollo gestart!

20 mei '21

We zijn van start! De appartementen van Woontoren Apollo zijn vanaf nu in verkoop. Je hebt nog tot 26 mei 17.00 uur om je online in te schrijven voor het appartement van jouw dromen.

Kies jouw appartement

Geef je voorkeuren door

Op de pagina "Woning kopen" lees je alles over het inschrijf- en toewijzingsproces. Alle informatie, zoals plattegronden, optietekeningen, meer- en minderwerkopties, juridische documenten en meer, kun je vinden in je persoonlijke account en op de website.

Heb je interesse in 1 (of meerdere) appartementen in dit project? Ga dan naar het woningaanbod van Woontoren Apollo, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en schrijf je in. Naderhand kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. De inschrijving sluit op woensdag 26 mei om 17.00 uur . Je hebt dus tot dan de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. De appartementen worden op donderdag 27 mei toegewezen.

Heb jij de zonligging al bekeken?

Wist jij dat wij een woonconfigurator op onze website hebben zodat jij de ligging van jouw droomappartement kan bekijken? In de woonconfigurator is onder andere te zien waar jouw appartement zich bevindt en hoe de zon zich verplaatst ten opzichte van dit appartement. Zo weet jij altijd of er zon op jouw balkon staat.

Woonconfigurator
Ons aanbod Bekijk de appartementen
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt