20 mei 2021

Zet het alvast in je agenda!

Donderdag 20 mei start de online verkoop van de appartementen in Woontoren Apollo. Op die dag zijn alle stukken compleet en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke appartement je kiest? Bereid je alvast voor!

Start verkoopdatum Apollo bekend

3 mei '21

Op donderdag 20 mei 2021 om 15.00 uur start de verkoop van de appartementen in Woontoren Apollo en kan je jouw voorkeuren online doorgeven. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

Je kan jouw voorkeuren doorgeven tot en met woensdag 26 mei tot 17.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de appartementen plaats. Je krijgt op donderdag 27 mei, per mail te horen of jij een appartement toegewezen hebt gekregen.

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op donderdag 20 mei in de middag een nieuwsbrief dat de verkoop is gestart.

Zet jouw gewenste bouwnummers op jouw wensenlijst. Daarna ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Plaats dan jouw gewenste bouwnummers in het winkelmandje. Je kunt dan maximaal 5 voorkeuren doorgeven en je vindt alles overzichtelijk terug in jouw account. In Mijn Eigen Huis vind je ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de appartementen, maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak account aan
image alt

Verkoopprocedure & Toewijzing

Tot woensdag 26 mei 17.00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de appartementen toegewezen. Op donderdag 27 mei in de loop van de dag is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen het appartement van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers.

Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria:
- Aanmeldduur
- Financiële check
- Aantal kandidaten per bouwnummer

Meer over de toewijzing

Mis je nog informatie?

De start verkoop begint al snel en veel informatie kan je al onder de woningpagina vinden. Heb je nog vragen over de meerwerkopties of ben je benieuwd naar de definitieve prijzen? Geen zorgen. Ondanks dat we al veel informatie met je gedeeld hebben, zijn we nog bezig om alles klaar te zetten. In de aanloop naar de start verkoop is alle informatie compleet. Vergeet je dus niet om je aan te melden!

Bekijk de appartementen Welk appartement heb jij op het oog?
Alles over financiering Kan ik dit appartement kopen?