Sanitair appartement Woontoren Apollo

Sanitair en tegels voor jou geselecteerd

7 mei '21

Heb jij je oog laten vallen op een van de prachtige nieuwbouwappartementen in Woontoren Apollo? Hier woon je ontspannen en comfortabel met alles binnen handbereik! Kijk mee naar het sanitair in jouw nieuwe appartement en de keuzemogelijkheden voor de tegels.

Luxe tegels in de badkamer

Hoe ziet jouw ultieme badkamer eruit? Is deze licht van kleur of bestaat deze juist uit donkere tinten? Met het keuzepakket voor de tegels van jouw nieuwe badkamer kan je alle kanten op.

Voor de badkamer, de toiletruimte en het separate toilet is gekozen voor luxe tegels in de afmeting van 30 x 60 cm. Een mooie tegel kan veel doen met jouw inrichting. Daarom is er keuze uit verschillende tegels met uitstekend kwaliteit.

image alt

Sanitair van topkwaliteit

Voor het sanitair in de badkamer en het separate toilet is gekozen voor producten van topkwaliteit. De toiletten zijn van Villeroy & Boch en zijn voorzien van een wandcloset.

De badkamer wordt standaard voorzien van een badmeubel met spiegel, een douchehoek met douchedrain, een thermostatische douchemengkraan en een glazen douchescherm of een muurtje dat betegeld is en een designradiator. Ook kan er voor het badmeubel gekozen worden uit vier verschillende kleuren. In combinatie met de spiegel en spiegellamp kan jij iedere dag een frisse start maken in jouw nieuwe badkamer.

Alles compleet geleverd én gemonteerd

Naast de keuze voor de kleur van de tegels, wordt alles compleet geleverd en gemonteerd, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Wil jij graag meer weten over de producten die gebruikt worden in de badkamer en de keuzemogelijkheden? Dat kan! Bekijk de brochure voor het sanitair in woontoren Apollo.

Bekijk de sanitair brochure
Iets vragen? Neem contact op
Wil jij hier ook wonen? Bekijk het aanbod