Nog maar een paar bouwnummers vrij!

19 juli '22

Op 12 april 2022 ging de eerste paal de grond in en zo krijgt Woontoren Apollo nu langzaamaan vorm. Bijna alle woningen zijn inmiddels verkocht, maar goed nieuws: er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Heb jij jouw oog laten vallen op deze prachtige plek en zoek je een duurzaam en luxe nieuwbouwappartement? Ontdek alles over de vrije bouwnummers.

image alt

Alles dichtbij

Woontoren Apollo is om meerdere redenen bijzonder. Niet op de minste plaats door de ideale ligging: pal naast park Veldwijk en om de hoek van de Hengelose binnenstad. Zo wandel je binnen enkele minuten de natuur in, heb je diverse sportclubs in de buurt en vind je de nodige reuring - zoals horeca, winkels en het theater - op slechts 5 minuten fietsafstand. De combinatie van rust en levendigheid maakt woontoren Apollo een ideale plek om te wonen.

image alt

Klaar voor de toekomst

Gasloos, energiezuinig en mooi afgewerkt. Dat zijn alle appartementen in Woontoren Apollo in een notendop. De woningen krijgen een luxe badkamer, separaat toilet en ook de nieuwste installaties om elektriciteit op te wekken en het huis te verwarmen. Hier woon je helemaal klaar voor de toekomst dus!

image alt

Jouw nieuwe thuis?

Wil je een fijne thuishaven met eigen parkeerplaats en geen zorgen om een tuin? Zoeken jullie samen een eerste huis met prachtig uitzicht over Hengelo? Of is dit een mooi moment om gelijkvloers te gaan wonen? Bekijk dan snel welke van de vrije bouwnummers jouw favoriet is. Of je nu jong, oud, alleen of samen bent, Apollo past bij iedereen. Bonus: de bouw is al gestart, dus lang wachten op de sleuteloverdracht hoeft niet meer!

Bekijk beschikbare bouwnummers
Staat jouw droomwoning hier? Bekijk de bouwnummers in 3D
Groen, groener, groenst Lees alle duurzaamheidsmaatregelen