Hoera, de hoerabrief voor Woontoren Apollo!

23 februari '22

Wij hebben goed nieuws voor de kopers van een appartement in Woontoren Apollo! Er is inmiddels voldaan aan alle opschortende voorwaarden die zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Hierdoor mogen jullie binnenkort naar de notaris om te tekenen en kan de bouw van de appartementen binnenkort starten.

Tekenen bij de notaris

Binnenkort gaat de bouw van jouw nieuwbouwappartement echt starten. Dit betekent dat de volgende stop bij de notaris is. Vanaf eind februari start de notaris met het maken van afspraken. Bij de notaris worden de leveringsakte en de hypotheekakte getekend. In onderstaande video leggen wij je graag uit wat dit allemaal inhoudt.

Wanneer start de bouw?

De verwachting is dat de aannemer 1 april 2022 start met de (bouw)werkzaamheden voor Woontoren Apollo. Tot die tijd is Ter Steege Bouw Vastgoed hard aan het werk met de voorbereidingen van de werkzaamheden voor Woontoren Apollo.

De kopersbegeleider van Ter Steege Bouw Vastgoed informeert jullie verder gedurende de volledige bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw appartement. 

Wij wensen de kopers van een appartement in Woontoren Apollo mede namens Ter Steege Bouw Vastgoed een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe appartement toe.

Benieuwd naar de planning? Bekijk de planning
Ik heb een vraag? Contact opnemen