Hoe werken prijsindicaties?

25 maart '21

De appartementen in woontoren Apollo worden zonder meer bijzonder. Hoe kan het ook anders, met zo'n uniek ontwerp en mooie ligging. Maar wat kosten de appartementen dan precies? Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve prijzen. Tot deze bekend zijn, staan er indicatieprijzen online. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de appartementen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren.

image alt

Circa prijzen per bouwnummer

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per bouwnummer. Zo kun je alvast zien of er een appartement tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. 

Bekijk de circa prijzen

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

De financiën Ga naar financiering
Hier wonen? Bekijk appartementen