Het sanitair in Woontoren Apollo

Het sanitair in Woontoren Apollo

15 november '21

Heb jij een nieuwbouwappartement gekocht in Woontoren Apollo of heb jij interesse in een van de appartementen? De appartementen in deze woontoren worden opgeleverd met luxe sanitair en een prachtige badkamer. Benieuwd naar het sanitair? Neem dan snel een kijkje!

image alt

Topkwaliteit sanitair

Ieder nieuwbouwappartement in Woontoren Apollo heeft een badkamer en een separaat toilet. Voor het sanitair in deze ruimtes is gekozen voor producten van topkwaliteit. Zo zijn de toiletten van het merk Villeroy & Boch en is er gekozen voor een wandcloset.

Iedere badkamer wordt standaard voorzien van een badmeubel met spiegel, een designradiator, een douchehoek met drain, een thermostatische douchemengkraan en een glazen douchescherm of een muurtje dat betegeld is. Voor het badmeubel kan je kiezen uit vier verschillende kleuren. In deze luxe badkamer kan jij iedere dag weer fris starten en ben je van alle gemakken voorzien.

Kies jouw eigen kleur tegels

Is jouw ultieme badkamer licht van kleur of bevat deze juist donkere tinten? Wij hebben een keuzepakket voor de tegels van jouw nieuwe badkamer waardoor jij alle kanten op kan gaan. Zowel de badkamer als het seperate toilet worden betegeld met luxe tegels in de afmeting van 30 x 60 centimeter. De kleur van de tegel kan veel doen met jouw inrichting en daarom is er de keuze uit verschillende tegels van uitstekende kwaliteit.

Alles compleet geleverd én gemonteerd

Alles wordt compleet geleverd en gemonteerd voor jou zodat jij zorgeloos kunt genieten en je geen zorgen hoeft te maken. Jij hoeft alleen de kleur van de tegels te kiezen.

Meer weten over de producten voor de badkamer en het separate toilet? Of wil jij meer weten over de keuze mogelijkheden? Bekijk dan snel de sanitair brochure voor de luxe nieuwbouwappartementen in Woontoren Apollo!

Bekijk de sanitair brochure
Iets vragen? Neem contact op
Wil jij hier ook wonen? Bekijk het aanbod