Prijsindicatie bekend

8 april '21

Er wordt steeds meer bekend over de appartementen in Woontoren Apollo. En natuurlijk wil je graag weten wat jouw nieuwe appartement ongeveer gaat kosten. We hebben de vanaf prijzen voor je bij de bouwnummers geplaatst. 

image alt

Financieringstool

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Nu je de prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen.

Financiële check

Heb je interesse in een appartement in Woontoren Apollo? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je persoonlijke account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor appartement in Woontoren Apollo? Dan heb je een persoonlijk account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningen, de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Hoe werkt het? Financiële check
Welke appartement past bij jou? Appartement