Regel tijdig een financiële check

6 april '21

Als je een nieuw appartement koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Woontoren Apollo? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. 

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste appartement kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. 

Wil jij een appartement kopen in Woontoren Apollo?

Dan ben je vast benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden. Tim Spit en Linda Leushuis van de Rabobank denken graag met je mee en geven je inzicht in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwappartement.

Afspraak maken? Bel of app naar Tim op 06 306 284 41 of Linda op 06 130 280 31. 

Rabobank Hengelo Nieuwbouw Apollo
  Meer over de financiële check
  Bekijk het woning aanbod