Er zijn nog appartementen beschikbaar in Woontoren Apollo!

21 juli '21

Wonen in Woontoren Apollo in Hengelo staat garant voor comfortabel en duurzaam wonen in een luxe appartementencomplex. Hier word je omringd door water, natuur en gemak. En dat alles ook nog eens op fietsafstand van het centrum van Hengelo. Er zijn nog een aantal luxe nieuwbouwappartementen beschikbaar, dus pak je kans!

image alt

Uitgelicht: Tweekamerappartement

Dit bijzonder comfortabele appartement is energiezuinig en gasloos. Vanaf de ruime en lichte woonkamer loop je gemakkelijk naar de open keuken of naar jouw balkon. De badkamer en het seperate toilet worden luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Daarnaast bevat dit appartementstype één ruime slaapkamer. Met de lift of trap kan je gemakkelijk naar beneden om hier naar jouw eigen parkeerplek of berging te gaan.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Uitgelicht: Driekamerappartement

Het luxe driekamerappartement biedt gelijkvloers woonplezier. Het appartement wordt opgeleverd met een luxe afgewerkte badkamer en een seperaat toilet. Verder bevat dit type appartement twee ruime slaapkamers en een woonkamer die overloopt in een prachtige open keuken. Je auto parkeer je op jouw eigen toegewezen plek en in jouw eigen berging is genoeg ruimte voor je (elektrische fiets). Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht.

Bekijk actueel aanbod

Vraag een optie aan

Wil jij de voordelen van gelijkvloers wonen in een luxe nieuwbouwappartement? En wonen in mooi wijk met alle gemakken op fietsafstand van Hengelo centrum? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen of jouw favoriete appartement via deze website of neem contact op met de makelaar. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. Ga naar het woningaanbod, bekijk de vrije bouwnummers en kies jouw favoriet!

Benieuwd naar de zonligging, de indeling van het appartement of de ligging van het balkon? Neem eens een kijkje in de woonconfigurator en ervaar hoe het wonen in Woontoren Apollo is!

Bekijk de woonconfigurator
Heb jij een vraag? Neem contact op
Benieuwd naar de beschikbare appartementen? Bekijk het actuele aanbod