De voorzieningen rondom Woontoren Apollo

19 augustus '21

Woontoren Apollo wordt ontwikkeld in de wijk Veldwijk. Dit is een gezellige en veilige woonomgeving nabij een prachtig park en de buurt is volop voorzien van voorzieningen zoals supermarkten, een gezondheidscentrum en verschillende sportfaciliteiten. Ook ben je na ongeveer 5 minuten fietsen al in de binnenstad van Hengelo. Benieuwd of wonen in Woontoren Apollo iets voor jou is? Wij lichten vast alle gemakken van de omgeving toe zodat jij wel overwogen de keuze kan maken om in Woontoren Apollo te gaan wonen.

image alt

Supermarkten en andere winkels

Woontoren Apollo wordt tegen een lager deel van een bestaand gebouw aangebouwd. In dit al bestaande gebouw zitten meerdere voorzieningen zoals supermarkt Nettorama. Ben jij een boodschap vergeten of heb je snel iets nodig? De supermarkt zit naast de deur!

Verder is er in de wijk onder andere een kapper, een bloemist en een slager. Ben jij een liefhebber van verse vis? Aan de rand van het park, tegenover Woontoren Apollo, staat de viskraam van Edith. Ook is er een gezondheidscentrum met apotheek gevestigd in Veldwijk.

image alt

Sporten in park Veldwijk

In het park voor de deur van Woontoren Apollo zijn verschillende sportverenigingen gevestigd. Hier zit onder andere een rugbyclub, een voetbalvereniging, een tennisclub, een sporthal en het FBK Stadion. Ga je liever een rondje rennen of een ochtendwandeling maken? In het park is overal de ruimte voor en het is de ideale plek om even een frisse neus te halen of een rondje te rennen. Verder rijd je in 5 minuten naar golfclub Driene dus vervelen is geen optie als je woont in Woontoren Apollo.

image alt

De binnenstad van Hengelo

Heb jij zin in een avondje uit of wil je een middag vermaak? Met 5 minuten fietsen ben jij vanuit Woontoren Apollo in de binnenstad van Hengelo. Hier zijn allerlei verschillende winkels om uitgebreid te shoppen en gezellige restaurants om even lekker een hapje te eten. Ook zijn er genoeg voorzieningen om geamuseerd te worden. Denk hierbij aan de schouwburg, de bioscoop of het poppodium. In de stad worden er jaarlijks meer dan 300 evenementen georganiseerd. Er is dus altijd wat te doen in de binnenstad!

Wonen in Woontoren Apollo?

Het blijft niet bij de eerder genoemde gemakken. In de wijk kunnen kinderen naar verschillende basisscholen en kan je ze meenemen naar Speeltuin Watertorenpark. Ook woon je vlak bij de Duitse grens. Hier pik je gemakkelijk een graantje van al het goede mee. Verder worden de appartementen in Woontoren Apollo van alle voordelen en gemakken van een nieuwbouwappartement voorzien.

Wil jij wonen in een luxe nieuwbouwappartement dat volledig wordt afgewerkt en van alle gemakken wordt voorzien? Neem dan een kijkje bij ons actuele aanbod en neem een optie op jouw favoriete bouwnummer of neem contact op met de makelaar!

Het actuele aanbod
Benieuwd naar het actuele aanbod? Bekijk de beschikbare appartementen!
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten