De penthouses in Woontoren Apollo zijn verkocht!

24 september '21

Hoera, vorige week is de laatst beschikbare penthouse verkocht. Daardoor zijn beide penthouses in Woontoren Apollo verkocht! Hier blijft het niet bij want op dit moment staan er nog meerdere tekenafspraken voor appartementen gepland. Wij willen de kopers van harte feliciteren!

Ook geïnteresseerd in het wonen in Woontoren Apollo?

Wil jij ook wonen in een luxe nieuwbouwappartement in Woontoren Apollo? Dat kan! Er zijn namelijk nog een aantal tweekamer-, driekamer- en driekamer XL appartementen beschikbaar! Alle appartement worden opgeleverd met een luxe afgewerkte badkamer, een separaat toilet, een eigen berging en een parkeerplek. Neem snel een kijkje bij ons actuele aanbod en schrijf je in voor het appartement van je dromen door een optie te nemen op het bouwnummer of neem contact op met de makelaar.

Interesse in appartement in Woontoren Apollo dat momenteel onder optie staat? Zet jezelf op de reservelijst! Dit doe je door een Mijn Eigen Huis account aan te maken en je in te schrijven voor het bouwnummer dat onder optie staat. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een optant afhaakt, dan sta jij in ieder geval op de lijst als reservekandidaat. Wil jij precies weten hoe dit werkt? Lees hier meer over op de pagina Woning kopen.

Actueel aanbod
Ook in Woontoren Apollo wonen? Bekijk het actuele aanbod
Weten wat er nog meer speelt? Lees hier meer nieuws