De laatste appartementen van Woontoren Apollo zijn in verkoop

28 februari '22

De laatste appartementen van Woontoren Apollo zijn vanaf nu in verkoop met aangepaste prijzen. Neem snel een kijkje bij het beschikbare aanbod en schrijf je in voor het appartement van je dromen!

Kies jouw appartement

Geef je voorkeuren door

Alle informatie, zoals plattegronden, optietekeningen, meer- en minderwerkopties, juridische documenten, prijzen en meer, kun je vinden op onze website bij de beschikbare bouwnummers.

Heb jij interesse in een appartementen in dit project? Ga dan naar het woningaanbod van Woontoren Apollo, klik op het bouwnummer van jouw voorkeur en schrijf je in. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Ook kan je contact opnemen met de makelaars van Leverink + Assen Resultaatmakelaars. Zij helpen je graag verder met het kopen van een nieuwbouwappartement in Woontoren Apollo.

Heb jij de zonligging al bekeken?

Wij hebben een woonconfigurator op onze website staan zodat jij de ligging van jouw droomappartement kan bekijken. Ook is in deze woonconfigurator onder andere te zien waar jouw appartement zich bevindt en hoe de zon zich verplaatst ten opzichte van dit appartement. Neem snel een kijkje zodat jij weet wanneer de zon op jouw balkon staat.

Woonconfigurator
Ons actuele aanbod Bekijk de appartementen
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt