De definitieve prijzen zijn bekend!

10 mei '21

Heb jij een oogje op één van die mooie appartementen in Woontoren Apollo? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomappartement binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen zijn vastgelegd en staan online bij het woningaanbod. 

Prijslijst

Wat krijg jij voor de koopsom?

Naast dat jij voor deze prijs het appartement vrij op naam krijgt, zijn er nog meer voordelen. De badkamer wordt luxe afgewerkt en volledig gemonteerd geleverd. Ook is het appartement erg duurzaam met een EPC van 0,4 en wordt deze verwarmd via het warmtenet. De berging is inpandig. Ook zijn er parkeerplekken met laadpaal voor een elektrisch voertuig. 

De woontoren bevat een lift en ieder appartement heeft een eigen balkon zodat jij in de zomer kan genieten van het mooie weer. Ook zit er een Bringme-systeem in de gezamenlijke entree zodat bestellingen ontvangen nog gemakkelijker gaat.

image alt

Wat is jouw favoriet?

Gaat jouw voorkeur uit naar een 2-kamer of een 3-kamer appartement? Of wil je extra veel ruimte en kies je voor een 3-kamer appartement XL? Natuurlijk wil je weten of je favoriete appartement binnen jouw budget past. Bekijk snel de prijzen van alle appartementen bij het woningaanbod.

Bekijk de appartementen

Start verkoop

Op 20 mei gaan de appartementen in verkoop! Heb jij interesse in een appartement? Meld je dan nog aan als belangstellende bij het woningtype van jouw keuze. Wanneer de verkoop start ontvang je een nieuwsbrief met informatie over de verkoop. Ook krijg je dan meer informatie over wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt