De badkamer en andere highlights in Woontoren Apollo

2 februari '24

De appartementen worden opgeleverd met een luxueuze badkamer, maar dat is niet de enige highlight van Woontoren Apollo. Graag delen we een aantal highlights van Woontoren Apollo met jou. Benieuwd? Kijk dan snel verder en ontdek de voordelen en gemakken van deze woontoren.

image alt

Sanitair in de badkamer

Ieder nieuwbouwappartement in Woontoren Apollo heeft een badkamer en een separaat toilet. Voor het sanitair in deze ruimtes is gekozen voor producten van topkwaliteit. Zo zijn de toiletten van het merk Villeroy & Boch en is er gekozen voor een wandcloset.

Iedere badkamer wordt standaard voorzien van een badmeubel met spiegel, een designradiator, een douchehoek met drain, een thermostatische douchemengkraan en een glazen douchescherm of een muurtje dat betegeld is. In deze luxe badkamer kan jij iedere dag weer fris starten en ben je van alle gemakken voorzien.

Highlights van Woontoren Apollo

Naast de luxueze badkamer voor de appartementen zitten er meer voordelen en gemakken verbonden aan het wonen in Woontoren Apollo. Graag zetten wij een aantal van deze highlights op een rij voor jou: 

  • Woontoren Apollo ligt vlak bij winkelvoorzieningen en binnen 5 minuten kan je de trein pakken vanaf Centraal Station.

  • Bringme box: je hebt je eigen videofooninstallatie, dus je ziet wie er voor de deur staat. Je hoeft niet meer thuis te zijn voor de pakketleverancier, deze kan je pakketje zo in een box stoppen. Je krijgt een melding zodra je post hebt ontvangen. Het heeft het hoogste veiligheidsniveau voor toegangscontrole. Dus lekker veilig wonen in Apollo!

  • In de stallingsgarage of op het naastgelegen parkeerterrein beschik je over je eigen parkeerplek.

  • Onder het complex beschik je over je eigen berging voor bijvoorbeeld het stallen van je (elektrische) fiets.

  • Elke parkeerplek is alvast voorzien van een voorbereiding voor een toekomstige laadpaal voor een elektrische auto.

  • Er zijn 2 liften aanwezig in het gebouw.

  • Er liggen 140 zonnepanelen op de daken, waarvan 80 ten gunste komen van de Vereniging van Eigenaren.

  • De appartementen zijn aangesloten op stadsverwarming dus geen grote warmtepomp in je eigen appartement. Dit scheelt weer ruimte!

  • Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Deze is per kamer te bedienen middels een separate thermostaat

De bouw van Woontoren Apollo is bijna klaar en binnenkort worden de appartementen opgeleverd. Als je nu een appartement koopt, kan je er binnenkort al in!

Geïnteresseerd? De bouw is bijna klaar

Interesse gekregen in een luxueus driekamerappartement met onder andere een prachtig uitzicht vanaf je eigen balkon, een dubbele lift en een extra ruime inpandige berging? Er zijn er nog slechts een paar beschikbaar! Woontoren Apollo wordt bijna opgeleverd dus nu kopen is binnenkort verhuizen. Bekijk ons actuele aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via chat, mail, telefonisch of neem contact op met makelaardij Leverink en Assen. Wij staan je graag te woord en helpen je verder.

Beschikbaar aanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in Woontoren Apollo? Bekijk het beschikbare aanbod!