Appartementen Woontoren Apollo toegewezen

27 mei '21

De appartementen zijn toegewezen en er zijn nog bouwnummers vrij! Voor iedereen die een optie op een appartement in Woontoren Apollo heeft, is het mogelijk om het aankoopproces volledig online te doorlopen. Je kunt zelfs digitaal een handtekening zetten onder je koopovereenkomst! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen appartement? Er zijn nog bouwnummers vrij!

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Misschien een schrale troost, maar we willen je toch nog even laten weten dat niet alle appartementen onder optie staan. Er zijn nog appartementen vrij. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod in de kaart hieronder en bel Makelaardij Leverink en Assen op 074-250 3434 voor een optie. Wie weet zit jouw appartement er als nog bij? 

Appartementen
  Ik heb een vraag
  Appartementen