4x waarom je in Woontoren Apollo wilt wonen

22 april '21

Stel je eens voor: wonen met een prachtig uitzicht in een luxe nieuwbouwappartement waar je aan het einde van de dag helemaal tot rust komt. In Woontoren Apollo komen verschillende woningtypes. De appartementen zijn gelijkvloers, hebben allemaal een eigen balkon, sommige zelfs 2 én een berging. De woning wordt opgeleverd met een mooi afgewerkte badkamer. Erg fijn om te weten. Alleen wat maakt Woontoren Apollo nog meer bijzonder? We delen dé 4 redenen waarom je hier wilt wonen. 

image alt

Park en stad heel dichtbij

Wonen in een rustige omgeving, maar met de stad binnen handbereik? Dat kan in Woontoren Apollo. Loop de deur uit en je staat binnen elke minuten in park Veldwijk. Maak een wandeling of neem een boek mee en zoek een plekje uit waar je lekker kunt lezen. Wil je iets meer reuring? In 5 minuten fiets je naar de binnenstad van Hengelo. 

Voorbereid op de toekomst

In Woontoren Apollo komen gasloze, energiezuinige nieuwbouwappartementen die voldoen aan ieders woonwensen. Bij de keuze voor deze nieuwbouwappartementen hoef je dus niet meer na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is en beschik je over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit.

image alt

Eigen parkeerplaats

Een appartement kopen in Woontoren Apollo is inclusief parkeerplaats. Extra fijn, zo hoef je wanneer je thuis komt niet te zoeken naar een plek om je auto kwijt te kunnen. Er komen 30 parkeerplaatsen in de stallingsgarage en 22 parkeerplaatsen buiten op het parkeerterrein naast het gebouw.

image alt

Handige Bringme- systeem

Hoe prettig is het om je leven een stukje eenvoudiger te maken. Met de Bringme Box is dat het geval. Contactloos bestellingen ontvangen, iets wat niet past makkelijk en snel terugsturen. Nooit meer zomaar naar de brievenbus. Dit wordt allemaal heel eenvoudig als je gebruik maakt van de Bringme Boxen.

Bij Bringme hoort een superhandige app die alles regelt. De meegeleverde tablet is voor in-huis gebruik. Zo kan elk gezinslid ook thuis alles bedienen. Daarnaast open je met de Bringme One-key-for-all met een eenvoudige swipe de entreedeur, slimme brievenbus, pakketvakken en tussendeuren. Makkelijker dan dit wordt het echt niet.

Meld je aan als belangstellende

Als je straks een appartement wilt kopen in Woontoren Apollo, dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete appartementen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online.

Maak een account aan
Bekijk de appartementen Welk appartement is jouw favoriet?
Neem contact met ons op Heb je een vraag?