Hengelo, stad om van te houden

Zoek je een nieuwbouwwoning in de bruisende binnenstad van Hengelo? Dan ben je op de juiste website. Hier vertellen we je alles over de nieuwbouwappartementen van Apollo. Maar eerst even meer over het veelzijdige Hengelo. Stad waar je winkelt, uitgaat, ontspant en nieuwe energie opdoet in de mooie natuur.

Pik een graantje mee

De combinatie van oud en nieuwbouw geven Hengelo karakter. De stad telt zo’n 80.000 inwoners. Zij genieten dagelijks van het gemoedelijke karakter van de stad en de rijkheid van de natuur. En ook niet onbelangrijk: buurland Duitsland is heel dichtbij. Hier pik je van al het goede een graantje mee. Zeker als je voor een appartement in woontoren Apollo kiest met alle voordelen van nieuwbouw en alle bestaande voorzieningen dichtbij.

Ook hier wonen?

Ben jij verknocht aan Hengelo en wil je hier graag een nieuwbouwappartement kopen? Dan weet je al dat het woningaanbod niet heel groot is. We vinden het leuk dat we met woontoren Apollo tegemoetkomen aan iedereen die kiest voor het gemak en comfort van een nieuwbouwappartement in een bestaande stad. Ben je benieuwd naar de appartementen? Binnenkort komt het woningaanbod online. 

Een vraag? Neem contact met ons op
Een vraag? Bekijk de veel gestelde