Bereikbaarheid Apollo

Woontoren Apollo ligt aan het Apolloplein, aan de zuidoostkant van de binnenstad van Hengelo. De wijk ondergaat een drastische upgrade. Hierdoor vinden steeds meer mensen hun weg naar deze goed bereikbare plek. Zij zien de voordelen van de ideale ligging in combinatie met de goede voorzieningen en de vele recreatie- en sportmogelijkheden.

image alt

Met eigen vervoer

Een auto heb je in Veldwijk eigenlijk niet nodig. Je boodschappen doe je om de hoek bij de Nettorama, sporten kan voor de deur en je schoolgaande kinderen lopen zo naar school. Vanaf je appartement fiets je in 5 minuten naar de binnenstad van Hengelo, waar je ook het station hebt.

Zin om gewoon even lekker een stuk te wandelen, joggen of fietsen in de natuur? Vanzelfsprekend! De omgeving van Hengelo is prachtig, zeker aan deze kant van de stad Als je een auto hebt, parkeer je hem op de parkeerplaats voor de deur. Hiervandaan rijd je in ongeveer 6 minuten naar de A1 of de A58.

image alt

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer zit je ideaal in Veldwijk. Vanaf je appartement loop je in 5 minuten naar de Athenestraat. Daar stopt bus 10, die tussen Hengelo Centraal Station en Veldwijk Zuid rijdt.

Een vraag? Wij helpen je graag verder
Boodschappen, sport of terrasje? Bekijk de voorzieningen